sape suruh bukak ?

ikut nak ? :D

Thursday, July 28, 2011

Serius

Today is Friday, *yes everybody tahu hari ni hari Jumaat -___-

Hari ni hari yang amat bahagia sebab whole day hari ni xde class *kekeke
Tapi hari ni xde air , so semua orang macam kelamkabut LOL
But I have to study FIM
Esok nak exam, and ayat quran tu tak hafal lagi *sigh

And exam yang dah lepas tu,
Idk what to say,
Tapi saya kecewa dgn acc saya :((
*But I know, ada hikmah disebaliknya

Well-well,
hari ni terasa rajin pulak nak update blog,
Tahap kerajinan ni susah nak dapat tau,
Memandangkan kite xlama lagi nak masuk bulan Ramadan which is Isnin depan,
Marilah sama-sama kita tingkatkan ibadah,
Ustazah I cakapkan, 

Amalan sunat yang dilakukan pada bulan puasa pahalanya sama seperti ibadat wajib.
Ibadat wajib pula pahalanya digandakan sebanyak ________?
*berapa kali ganda tah, tak igt la:P

So, jomlah same2 kite gandakan amalan :)
Seronoknye la bulan puasa ni.
Bersyukurlah kite dapat puasa tahun ni, manatau taun depan kan?


Syukran,

Ingatmengingati,
Bimbingmembimbingi

2 comments:

  1. takde dah ambik kurma sama2 kat dm :(

    ReplyDelete
  2. Tau xpe, xde dah nak rushing2 g dm nak sahur :(

    ReplyDelete