sape suruh bukak ?

ikut nak ? :D

Tuesday, March 1, 2011

Meniti hari yang memalukan

Pasrah gila hari ni, hari yang memalukan, ya. Amat MEMALUKAN, bukannya apa, memang la hari-hari aku clumsy, tapi kali ni lain macam ! Memalukan diri bukan sekali, tiga kali ! Cool, cool (sangat). Kalau hari hari macam niaku nak berenti kerja! Aku dah tak tahu nak sorok muka ni kat mana ! Hesh, tadi time customer tu nak bayar, aku tengah mengelamun apa tah, dia nak bayar air, then aku macam nampak something warna orange kat tepi tu, i thought gula-gula or etc ke apa, rupa rupa nya, betik! U know what? Papaya! Yang aku memang blur gila pegi amik betik tu pegi scan? Ingat betik tu ada code ke apa ! Yang customer tu dah gelak gelak, then cakap "Awak ni kelakar la!"( Okay, im not funny, aku takreti buat lawak pun) Ciss, sekbaik die sorang je kat situ, then aku marah la dia cakap sapa suruh letak atas meja tu, aku taknampak, dia gelak sampai keluar kedai ! ---________---

Time dengan Tilak pulak, aku tengah sakit tangan, then ada kertas jatuh dekat tempat sampah, aku nak amik lah, then time nak bangun pegi langgar rak atas tu dah macam nak roboh pulak bunyi dia, fuhh, memang malu gila ar, dia pun macam dah tahan gelak je, then aku wat muka cool aku cakap, ' IM OKAY",
well, aku memang okay je time tu, tak sakit pun, cuma MALU, sebab memang clumsy gila.

Fine, aku berazam taknak CLUMSY dah lepasni !











p/s: bile member nak masuk ni. Bosan.











   

6 comments:

  1. yayan >>> memang pun ! aaaaaa !

    kak tqa >>> kesian enn ? Waaaa

    ReplyDelete
  2. wehhh akhirnya kau bekerjaya dohh . tahniahh bangun awal :DD btw , kau kerja kat mane ?

    ReplyDelete