sape suruh bukak ?

ikut nak ? :D

Sunday, February 27, 2011

I am tired

Penat dua ratus tujuh puluh kali ganda. Tapi kegembiraan lebih berganda, hari hari dipenuhi dengan $$$$$$, tapi bukan $$$$ aku pun ! Hishh, xpelah. Hari ke hari aku mula hafal nama rokok. Sebelum ni takpernah kenal rokok pun, tapi sekarang, sebut saja lah :D HAHAHAHA. Hari-hari pun speaking. Jangan main-main.

Baru aku tau, kerja ni penat. Aku lagi suka lepaks rumah. Chill je bangun lambat, tapi sekarang? Jangan harap. Kena bangun awal bagai, malas gila. Esok day off. Hoho. Lepasan SPM takpayah kerja. Duduk rumah goyang kaki sementara sempat. Tahu ? Nanti dah masuk U taksempat nak goyang kaki, kalau nak goyang jugak memang ranap arr.


Tadi ramai orang beli rokok, nak stock out pun  payah ! Hishh, dieorang ni nak mati cepat ke., apaboleh buat, customers is always ritee, aitee?  Tadi kan , ad customer tu marah aku, aaaa ! Aku pun salah jugak lah, sebab nyusah kan dia :D Pastu kan, sekbaik akak-akak tu banyak tolong aku ! Dieorang yang train aku semua, tapi dieorang nak berenti dah, sedih la aku, tinggal sorang ngn Tilak. Dia dah la tak biasa ngn aku, ciss.


Aisyah dapat tempat sama ngan aku, YES YESS ! tapi kan, nanti tadapat cuti sama, rehat sama. Waaaa, :D
Lantak lah, asal ada member.
Hari hari kutip pengalaman , kutipkutip semua =)






   

2 comments:

  1. nk dunhill merah satu..
    ape code dye ek ???
    hahahahahha

    ReplyDelete