sape suruh bukak ?

ikut nak ? :D

Wednesday, December 30, 2009

wah , kebodohan mu terserlah ? kebodohan ku jua :D

apsal saya pileh tajuk tu ? saya pon taktahu, tapi saya rasa memang saya nak tajok tu . kenapa bodoh ? sebab saya rasa saya amat bodoh dan bersebab untuk jadi bodoh seketika * kembali pandai ketika berada di sekolah (ketiak kau la) . Oh GOD ! rase macam siuuttsuitttsweettsweatt je ! ayooyyo , apehal kau ni ? be strong girl . tkkan la benda macam tu pun kau nak give up dah ?

btw , semalamsemalam dan semalam lagi hari jumaat act (: i went to my pakngah house , aritu kenduri doa selamat ta sempat pegi sebab ada tusyen =.= so pegi la kali ni , best wooh , rumaa da jadi besar ! ehehehe , pastu ada kolamkolam ikan , ada kucing , anjing , ayam . boleh la bukak zoo . tujuan utama pegi sana amik adek (aimanhakim) setelah dia berkampung selama 3 minggu , nak balek uh , da penat kena deraa , ahahha . so tggl la rumaa pakgah jap . everyday keluar jalan2 , g macam2 tempat , seronok ! HOHO , then tetiba oneday , pakngah tanya +.+


pakngah : oni kenal tk atikah?
oni: atikah mana ?
pakngah: ala, atikah jahan ?
oni: ooo , kenal la satu kelas
pakngah : hmm , nak g rumaa die tak ? HAHA meh pakngah hantar

then i went to jahan's place pagi tu . dia terkejooot woh , haha igtkan org laen , ttgk budakgedik ni sampai . tapi ta dapat borak lamaa sebab dia ada tusyen huhuu . sedih je . tapi at leat i went to her house la , ko ? :P
then makngah bapak pegi WARUNG IBU to buy nasik AMBENG ? kinda nama dia wierdo . tapi fuhh , nasik dia sedap gilaaa . act the idea come from JAWA ,


err , tebalek la :O



ok , cantik
lokasi : tg karang


*harap maklum gambar makanan tak dapat disertakan
takut saya di banned oleh tuan punya kedai
ok ?



lepas tu saya un balek ar rumaa dgn gembiranya (:





sape kenal choc ni ?
thx weh, bagi aku gemukkan diri
HAHA



6 comments:

  1. haha tc sebab trima choc xseberapa tu ! btw sedap x choc tu ! hho :)

    yg ikhlas 'adi' .

    ReplyDelete
  2. haha bia la ! xbuat hw kau nti(mcm kau tkot je). hoho :D

    ReplyDelete
  3. hahah . time kaseh sebab sudi la nak tlg aku ni . hahahahaa

    ReplyDelete
  4. slamat taon baru
    ket 2010 be the bEst eVer=)

    ReplyDelete