sape suruh bukak ?

ikut nak ? :D

Wednesday, March 16, 2011

Okay, fine. My fault!

CUSTOMER IS ALWAYS RIGHT

ye, betul sangat lah tu.
always right.
fine,


Yes and double Yeah. Aku suka quote tu bila aku jadi customer.Ulangan, bila im the customer. Opposite bila aku nak kena melayan customer yang songeh. Terutamanya foreigner, urghhh -_______-

SATU
Ada minah salih ni, dia dah amik air, lepas tu dia pegi kaunter nak bayar, lepas tu die pegi tengok magazine, lepas tu belek candy,sweet or etc. Tuptup ada pakcik datang, nak bayar air, aku scan, dia amik sweet pulak.
Minah salih hulur duit, aku ambil. Cakap, wait fr a sec. Amik duit kat pakcik tu. Nak return baki, then that lady said.

I came first and I have to wait?
So DISRESPECTFUL!

Omg. Aku terkedu, lidah terkelu. Mata panas. Aku benci gila kena marah, WTH dia nak marah-marah aku, lepaks ar chill ar, takat tunggu seminit pun takboleh. Time nak return baki tu, aku kuatkan hati. Maniskan muka and said THANK YOU. Aku pikir nak mencarut je time tu, tapi pikir balik, lau mencarut dapat apa kan? So, tak mencarut lah. Bertambah panas bila hari tu short RM8.00 sumthing. Mood aku swing habis, 

Bila orang tu cakap kita tak faham then kita tanya balik, lepas tu dia nak marah-marah kita? Macam mana tu?
Then aku fikir,
Manusia ni macam macam kan ?
Kalau perangai semua sama pun takbest jugak, tak feel. HAHAA (sedapkan hati actually)

Oh lagi satu, kat sana banyak pakcik gatal! Ye, pakcik gatal. Aku tak suka bila ada pakcik-pakcik tu. Bila dia datang je aku suka buat-buat busy. Bayangkan sorang tu, first day aku kerja datangdatang tarik lengan baju org? Weh? Piker aku anak patung ke apa? (entry bersambung setelah dua hari terkandas )

Aku malas nak kerja dah. Titik.

Kauorang tengok apa aku buat karang. HAHAHAHAHHAHAHAHAHA *gelak paling jahat





   

12 comments:

  1. pastu simbah asid ! isnt that wonderful ?? X)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Hee, thank you. Act gaji dah masuk, gaji kerja untuk 3 hari XD
    At that time only god know my feeling, HAHA
    happy gila eventhough dapat hundred sumthing je, kekekke.
    btw thanks ! rajen rajen datang kedai ye, ;)
    and so, im a mature gurl. :D

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Then youre the one who should give me something :D HAHAA

    ReplyDelete
  6. So be it. Something that costs maybe around 1 sometimes 2 digits, but written with 10 digits. it starts with something that holds no value but kind of useful.

    go figure it out. ;)

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete