sape suruh bukak ?

ikut nak ? :D

Thursday, March 31, 2011

Nak lawan sapa comel?

Ouh, hari ni sangat amat penat. FULL DAY ! Tilak kedekot! Aku mintak balik awal taknak bagi, Aisyah mintak bagi pulak. Nampak sangat nak tengok muka aku lama-lama, HEHEHHEE. Padan muka, sapa suruh taknak bukak syif, aku g tidur kat surau. :)

Well-well, today ada new supervisor datang, nama dia apa eh? Start with R sumthing loike that lorr, =P Sekbaik time die datang aku tengah tak berleluasa, kalau tak? Naya je ! Tadi aku declare duit rm 0.45 sen je :P Misken, ade orang tu tak bagi nafkah , kekekke.

And so, tadi kan ada sorang customer ni, dia Chinese la kot. Dia datang-datang dengan muka ceria dia and say HELLO, then aku reply lah, HELLO ! Then dia ambil barang semua, memang stail comel ar, ohh by the way, hes a man, lupa nak cakap. Dah style comel macam tu, dia bagi RM30 nak bayar, then idk whats wrong with me,buat muka bajet comel sambil tangan ni otometik ambil balik RM10 nak bagi kat dia, then he ask me,


err, kenapa bagi balik?
oh, tersilap, sorry!
HAHA, its okay ;)

Ok, memang tak segan lah kan :D

Then another customer, selalu datang nak beli rokok. Tiba-tiba hari ni, dia datang then berfikir plak kat depan kaunter. Aku dengan mata yang bulat ni, terkebil-kebil lah tengok dia. At last,

Marlboro Light satu, dengan Celcom RM 10 ye,
Punya la lama dia pikir, nak tambah topup je.
Aku pun dengan pantas capai la kotak rokok tuu * cewahh dah pro kan,
tiba-tiba tak semena-mena, rokok tu melompat? okay, thats wierdoo,
Aku pun dengan muka kanak-kanak ribena, dah macam nak melatah terus sambut kotak rokok tu,
And he?
He was laughing at me?
Am i that cute when im trying to catch that kotak rokok?? *double sigh

And last but not least, a regular customer too, dia selalu beli red bull and so mineral water, hes a boy, look lime in middle of 20 sumthing. First sight nampak macam my EX-SCH, Ahmad. Muka hardcore je. Layan pun lagu metal. I thought dia macam jiwa keras macam tu la, then tadi time nak pergi solat, i saw a pakcik, pakai kerusi roda, nak turun daripada lift. Roda dia macam tersekat kot dekat lift tu, aku berkira-kira nak pergi tolong, sebab kesian kan,
Tiba-tiba,
Mamat hardcore tadi dah tolong,
Wah, tenang&sejuk mata memandang tatkala kelihatan dia sorong kerusi roda pakcik tu sampai dekat tempat keluar LRT =)

So sweet of him,
Auni! Don't ever judge any book by  its cover !
Err, Lagi seminggu ! :D

Lovee youuu ! Teheeee.






  

7 comments:

  1. nak ape? aku tau, makcik kedai nak roti butterscotch satu!

    ReplyDelete
  2. part rokok melompat tu memang xleh blah. haha! macam mana rokok tu boleh melompat?

    "Am i that cute when im trying to catch that kotak rokok??"

    I think so..still tengah imagine how that rokok lompat and the way you catch it. ;)

    ReplyDelete
  3. Dun know, tibe-tibe je die macam melompat. Takpayah imagine lahh *blushing :D

    ReplyDelete
  4. Maybe susun terlalu ketat.?

    and yeah, nice catch! :p

    ReplyDelete