sape suruh bukak ?

ikut nak ? :D

Saturday, January 15, 2011

saranghaeeee

HAHA, bapak gedik tajuk kat atas. Untuk pengetahuan anda , saya takde pakwe baru. Lame pun takde tau.saranghaee tu untuk ceritacerita korea yang saya suka ni jelah. perasan ! HAHA,
Sejak kakak saya ajar saya tengok korea, saya bukan main suka lagi :D Tapi saya ni cam ketinggalan sikit. * baru je habeskan BOF. tapi sebelum tu saya dah habiskan You're Beautiful tau ! ( bangga) Oh, lepas tu saya tengok Gumiho, then God Of Study. Best tau. Biasa lah, perempuan. Pantang sikit tengok yang berkenan, mesti jerit COMEL COMEL ! HENSEM ! AWWWWWW! HAHAHAAAA, tapi saya tak ouh, saya cam pendam je XD Kalau tanya gegirl semua, mesti ramai minat Lee Min Hoo, * betul ke eja ni ? ah, pedulikan. Well, tidak dinafikan, dia memang hensem , dan seangkatan dengannya, tapi kan, saya suka yang watak lelaki dalam cerita yang macam cool, i mean hero kedua, not the main hero :D Oh, disini saya sertakan mereka yang berjaya menambat jiwa saya ketika menonton (:




 same baye * ehem


  • Name: 이현우 / Lee Hyun Woo
  • Profession: Actor
  • Birthdate: 1993-Mar-23
  • Star sign: Aries



  • Name: 김범 / Kim Bum
  • Real Name: 김상범 / Kim Sang Bum
  • Profession: Actor, model, and singer
  • Birthdate: 1989-Jul-07
  • Height: 181cm
  • Weight: 63kg
  • Star sign: Cancer
  • Talent agency: EYAGI Entertainment
  • Family: Younger sister, brother, and cousin/singer Jini 




  • Name: 김현중 / Kim Hyun Joong (Gim Hyeon Jung)
  • Profession: Actor, singer
  • Birthdate: 1986-Jun-6
  • Birthplace: Seoul, South Korea
  • Height: 180cm
  • Weight: 68kg
  • Blood type: B
  • Star sign: Gemini


saya tetap taklupakan awak :D
HAHA

Sebenarnya kan, tengok cerita-cerita macam ni kan, ada benefit jugak, just try :D

2 comments:

  1. muke org korea sume spesen je , tade beza ponnnn .

    ReplyDelete
  2. mula2 aku rasa camtu, tapi ada beza lah !

    ReplyDelete