sape suruh bukak ?

ikut nak ? :D

Wednesday, December 2, 2009

ERK ?

Duhh , 645am baru bangon ? . takde la terok kot .hmm siapsiapsiap . pergi rumaa dayaaa. mama drop kat melati . nak naek tren kene tunggu man , siap macam makwe nak pegi dating je . (: then gerak pergi mid . lebeh kurang around 11am . pastu buli dayah pegi amek ticket . aku g dating ngn man . HAHA ! pastu biar je dayah jalan ngn bf die malas nak kacao . aku ajak man g cari buku kat MPH . sekali buku tu habis . sumpah kecewa . dushhh ! pastu untuk melampioaskan rasa kecewa . pagi buta tu aku melantak kat KFC . n F sekali bile kakak tu panggil aku kak . muke aku nampak tua ke? aku awet mudaa laaa !. masok muvee makan lagi . (: sabar jela .
then keluar nampak zakwan . turun solat nampak shahir , nmpk pdu pulak . masok solat nampak anissa . patuh jumpe kakk aishaaa patu nampak ekin . ( kantoi dating ) . hehe banyak betol jumpe orang . seroonok !  well , new moon is quite good . not bad lah . hahha . aisho m deana datang latee . burn ticket aku satu tao. pastuhh jalanjalan ngn man . yelaa da takde orang nak teman . sebelom balek bersnapSNIPsnop pic duluu .
macam stesen tu bapak kiteorang punyaa. sampai abgbangla tu nak mop lantai pon join tgk gmbr kiteorg :P


kiteorang memang comel . haha . <33





BLURRR
dayaaisho





 meraaaputey (:
aunideanaa




 muke gedik je semuaa


haha . takpetakpe . i love you  all to death la (: ngee . nanti keluar lagi tau . n aishaa jangan LAMBAT !
hahahaa (: otw balek saalaa naek bus pulak ! terpaksa berhempas pulas akhernye smpai kerumah naek taxi . tula bajet berdikari lagi ! (:


3 comments:

  1. Omg . Pdu dah pandai dahh . HAHA . Btw , muka aisha macam amoyy gila and kau memang awek muda . Aku sokong . Wee .

    ReplyDelete